Nieuwe spullen voor Michiel’s business!

Na al dat verkiezingsgeweld van de afgelopen dagen heb ik het graag even over Michiel’s business Present USA. Er is voortgang! En er is nieuws! Op zich gaat het best goed. Er zijn bijna elke dag wel bestellingen te versturen, en soms zelfs meerdere per dag (laatst zelfs een stuk of tien – dat was wel na een weekend). Zo waren er laatst zelfs bepaalde producten ‘out of stock’ (uitverkocht)! Nu moet er natuurlijk heel wat verkocht worden om winstgevend te zijn, maar je moet ergens beginnen, nietwaar?

Nieuwe inpakmaterialen 

Michiel is vanwege die eerste bestellingen al door z’n eerste stapel dozen en eerste rollen bubbeltjesplastic heen. Hij moest nieuwe hebben. En dus had Michiel laatst een levering van nieuwe inpakmaterialen. Wij hebben momenteel heel prominent 8 nieuwe rollen met bubbeltjesplastic in de basement liggen. Daar kun je een hoop dingen mee inpakken! Eens kijken hoe lang we hier mee gaan doen…

Heel Veel Bubbeltjesplastic!

Heel Veel Bubbeltjesplastic!

Nieuwe voorraad

Sommige producten in het sanitairassortiment van PresentBath waren al uitverkocht – en daar moest dus nieuwe voorraad voor komen. Michiel heeft dus een nieuwe batch van onder andere hardlopende zeeppompjes, pedaalemmers, douchegordijnen en wc-rolhouders besteld. En tegelijkertijd heeft hij ook hele nieuwe series besteld. Opgeteld heeft Michiel nu ongeveer 250 SKU’s (verschillende producten) in voorraad. Die zijn afgelopen vrijdag online gezet op zijn eigen website en op zijn belangrijkste externe verkoopkanaal Houzz (er zijn er meerdere, de rest, zoals Amazon en eBay, volgen ook uiteraard zo snel mogelijk).

En, er was meteen goed nieuws: drie dagen later kwam de eerste bestelling voor zo’n product van zo’n nieuwe serie al binnen! Dat was natuurlijk heel positief! Leuk detail: dat nieuwste (best sjieke!) zeeppompje is inmiddels bezorgd bij een adres op Broadway in New York (en dat vind ik best stoer!).

De postbode heeft het soms flink druk met het ophalen van alle postpakketjes!

De postbode heeft het soms flink druk met het ophalen van alle postpakketjes!

Nieuwe voorraad ophalen bij het magazijn

Nieuwe voorraad ophalen bij het magazijn waar Michiel’s stone veneer ligt

Uitpakken...

Uitpakken…

Nieuwe voorraad!

Nieuwe voorraad met nieuwe series!

Nieuwe categorie

Michiel heeft ook een nieuwe categorie producten toegevoegd aan de activiteiten van PresentBath. Sinds een paar dagen verkoopt Michiel ook badmeubels van het Spaanse merk Royo (er staan er nu nog maar een paar online, maar er komen er meer – in totaal staan er straks een stuk of vijftig online), die vanuit een magazijn in Miami worden verscheept. Dat is natuurlijk wel een ander verhaal dan een zeeppompje versturen… en ook best spannend dus. Ik ben benieuwd of dit gaat lopen! De badmeubels zien er in ieder geval mooi uit, en ik had graag deze keuze gehad toen wij onze badkamers verbouwden!

Nieuwe verkoopkanalen

En Michiel is ook bezig met het uitbreiden van z’n online verkoopkanalen, vooralsnog eerst voor z’n sierstenen business Stone Design (en misschien later ook wel voor z’n badkamer assortiment). Daarmee bereikt hij dan weer meer klanten. Hij is bezig met het toevoegen van nieuwe, grote partijen – en die hebben allerlei regeltjes waar Michiel en z’n bedrijf aan moeten voldoen, vooral op het gebied van het versturen van de pallets vol stenen. Hopelijk is daar binnenkort ook goed nieuws te melden!

6 gedachtes over “Nieuwe spullen voor Michiel’s business!

  1. Ja ik denk dat met bubbeltjes plastic werken beter is voor je dan alle dage T.rump en. Mevr. H.illary.
    Heb even de sites gekeken, maar het is mooi wat hij verkoopt. Hou het in gedachten en als iemand iets anders als anders zoekt geef ik het door!

  2. Hoi daar, leuk om te lezen dat de business allemaal zo loopt als nu. Je moet inderdaad ergens beginnen. En zo te zien, wordt er flink gebouwd aan de droom. Richting de toekomst kan het alleen maar beter worden met maandagen waarop tien bestellingen afgehandeld moeten worden. Niets is moeilijk voor hen die willen. Good luck, focus, invest, expand, and live your dream:)

    • Thanks voor de inspirerende woorden, jij kan het weten! Vandaag waren er weer tien. Negen ‘kleine’ pakketjes bij de voordeur, en een grote ‘echte’ stenenbestelling van meerdere dozen 🙂

Schrijf een reactie...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s