Tickets voor Adele – the story…

Toen ik in Austin, Texas, woonde zou ik naar een concert van Adele gaan, in een grote bar. Dat was toen Adele nog niet zo groot was in Amerika, maar (uiteraard) wel in Nederland en in Engeland. Voor mij was dat een buitenkansje – zo’n grote Europese ster zien in een bar waar nog geen 500 man in konden. Geweldig. Alleen ging dat feest toen niet door… Adele veroverde in een razend tempo Amerika. En om die reden werd het concert van Adele verplaatst van de bar naar de enorme concerthal, en werd de datum ook verplaatst naar een paar maanden later, waardoor ik Adele niet meer kon zien. Jammer maar helaas.

Adele komt naar Nederland – wanneer wij er ook zijn!

Aan dit verhaal moest ik denken toen ik hoorde dat Adele naar Nederland zou komen in een periode dat wij er ook zijn. Ik kreeg een tweede kans om Adele te gaan zien. Nu hadden wij met mijn zussen en broer bedacht dat het wel heel erg leuk zou zijn voor mij om dan naar Adele te gaan samen met mijn moeder (muziekgek, net als ik). Alleen bracht dat twee problemen met zich mee. Probleem 1 was overkoombaar: de kaarten zouden namelijk om 10.00 uur Nederlandse tijd ’s ochtends in de verkoop gaan – dat is hier om 4.00 uur ’s nachts. Kortom, midden in de nacht mijn bed uit, vier keer… Probleem 2 was substantieler en fundamenteler: er waren niet genoeg kaarten. En zo viste ik, ondanks dat vroege opstaan en dat urenlang wachten, net als heel veel anderen achter het net.

Adele komt naar Amerika!

En zowaar kreeg ik nog een kans, want gisteren hoorde ik dat Adele ook naar Amerika komt! Helaas zit daar State College niet bij, maar wel New York (een stuk of zes data), Washington DC (twee data) en Philadelphia (twee data). En dus zat ik vanochtend weer met meerdere browsers open te wachten in de rij. Emma deed hetzelfde vanuit Pittsburgh. En Michiel zat ook met meerdere computers klaar… EN WAT GEBEURT ER? Michiel komt er op de een of andere manier opeens door, en hij kan gewoon tickets kopen! Er zit een max op van 4 tickets en wij wilden er eigenlijk 5 (Peter, Michiel en ik, en dan Emma en Corey – Emma zou niet zonder Corey gaan in dit geval) dus we hadden besloten dat wij er dan 3 zouden kopen, en Emma nog eens 2. Zo gezegd, zo gedaan. Ondertussen werd ik helemaal blij en enthousiast en alles tegelijk….

Even later kwam een andere computer van Michiel uit de wachtrij en kon hij NOG EEN KEER kaarten bestellen. Omdat het verzoek voor 3 kaarten al in de selectie stond, werden dat er weer 3 (Emma neemt een vriendin mee) en zo hebben we nu dus 6 kaarten voor Adele!! Voor eind september in de Madison Square Garden in New York. Niet te geloven. Wat een mazzel. Want ook hier waren de kaarten zo uitverkocht.

Kaarten voor Adele - in de wachtrij!

Kaarten voor Adele – in de wachtrij!

Addertje onder het gras

Maar… we hebben mogelijk een probleem waardoor een deel van de kaarten (of alle kaarten) ons worden afgenomen. Strikt volgens de regels mag je niet meer dan vier kaarten per huishouden bestellen, en die twee bestellingen van Michiel zijn dat wel, hoewel ze niet allemaal voor ons zijn en we ze ook niet illegaal verkopen. Toch kan het zijn dat TicketMaster de bestellingen gaat controleren in de komende periode, en als ze zien dat er een onregelmatigheid is – dan wordt onze bestelling (deels) niet uitgeleverd. Ik wist dat allemaal niet, ik was zo ontzettend blij dat we kaarten hadden, en wilde heel graag Emma ook aan kaarten helpen (niet wetende dat we daardoor een risico lopen om onze eigen kaarten te verliezen).

We zullen het wel zien. Pas in juli 2016 worden de kaarten uitgeleverd. Als er dan niets komt, weten wij dat mijn Rupsje-nooitgenoeg-actie funest is gebleken… Maar tot die tijd hebben we uitzicht op Adele tickets en gaan we (vooralsnog!) naar Adele!!!

 

3 gedachtes over “Tickets voor Adele – the story…

  1. Pingback: En, hoe was Adele? | Johanna goes USA!

Schrijf een reactie...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s