Priya’s welkomsfeestje

Het is een wat rare constructie: Pranav en Priya zijn na hun bruiloft en hun huwelijksreis naar Griekenland nog geen maand hier in State College – en dan verhuizen ze al weer naar North Carolina. Zo ontmoet Priya dus een hoop nieuwe mensen die ze waarschijnlijk nauwelijks nog meer in North Carolina gaat zien. Wat Michiel en mij betreft voelt ze zich wel welkom hier in State College, dus we hebben Pranav en Priya al een paar keer over de vloer gehad ’s avonds om een hapje te eten met een wijntje erbij. Maar daarnaast hadden we ook een groter welkomsfeestje bedacht.

Feestgangers

Want iedereen was er: zelfs Christy die uit Washington moest komen en ook Emma (en zelfs ook nog Corey als bonus) kwamen uit Pittsburgh naar State College gereden. Chris was ‘in town’, Peter was ‘in town’, Charlie en Betsy waren er, Jess was er, en Michiel en ik. En Pranav en Priya konden ook nog… en dat was best knap gegeven hun volle sociale agenda.

Welcome Priya! Op een spandoek!

Welcome Priya! Op een spandoek!

Priya’s Mexican Welcome Party!

Het thema… was Mexicaans. Want veel Amerikaanser dan tex-mex vind je het niet. De reden was dat het makkelijk is voor iedereen om te kiezen wat diegene lekker vindt – en sommigen houden nu eenmaal meer van kip dan van rundvlees (dat laatste zeker als je uit India komt en koeien heilig zijn). Hoe dan ook – iedereen had wat meegebracht (ik was verantwoordelijk voor alle niet-vlees ingredienten) en natuurlijk was er weer veel en veel en veel te veel. Maar het was wel lekker.

Pranav en Priya, Emma en ik in Peter's keuken

Pranav en Priya, Emma en ik in Peter’s keuken

Het nogal uitgebreide taco-buffet

Het nogal uitgebreide taco-buffet

Toasten op Priya - met een mooie lamp in het midden!

Toasten op Priya – met een mooie lamp in het midden!

En het was gezellig! Goede muziek, lekkere cocktails (Peter) en bier (Corey), superlekkere kip (Chris) en barbacoa-rundvlees (Charlie en Betsy), uitermate geschikte versieringen (Jess), een hele hoop taco’s en tortilla’s (Emma) en van ons dus de rest van de ingredienten (denk aan black beans, champignons, rijst, pico di gallo, ananas, galapeno pepers, salsa, olijven, drie soorten kaas, zure room, paprika’s en olijven…). Overdaad… natuurlijk hadden we te veel! En zo hebben wij afgelopen weekend nog drie keer taco’s gegeten, wat overigens niet verkeerd was!

Priya vond het hartstikke leuk, en ook Pranav was in z’n nopjes. Ook al is het voor een maand, vrienden zijn belangrijk!

Selfie!

Groepsselfie! Op de bovenste rij Michiel, Chris, ik Christy, dan Peter, Emma en Corey in het midden, en Priya en Pranav op de bank 

...gemaakt met een hockeystick!

…gemaakt met een hockeystick!

Een gedachte over “Priya’s welkomsfeestje

Schrijf een reactie...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s