Natuurfilmpje! Herten in de achtertuin (winterversie)!

Het was weer zover. We hadden weer herten in de achtertuin. Helaas was ik niet thuis, maar Michiel wel, en hij heeft het voor mij (en voor jullie bloglezers!) opgenomen. Het is – achter elkaar gezet – net een natuurdocumentaire. Het is een vrij lang filmpje geworden. Michiel heeft best lang staan filmen, boven aan de trap bij de sunroom. Voor diegenen die dit via email binnenkrijgen: even doorklikken naar de website…

Hertjes in de tuin!

Hertjes in de tuin! Links een mannetje, rechts een vrouwtje

Eerst liepen de herten bij de buren, daarna kwamen ze bij ons in de tuin, en best wel dichtbij dit keer. Er zit een wat jonger mannetje bij – dat is die met het gewei. Er zit een ouder hert bij met een afgevallen gewei. Een ander ouder hert houdt duidelijk de wacht zodra het clubje in onze tuin is aangekomen – dat hert heeft Michiel goed in de gaten, en stampt waarschuwend in de sneeuw…

"Ik hou je in de gaten..."

“Ik hou je in de gaten…”

Met z n vieren scharrelen in onze achtertuin

Met z n vieren scharrelen in onze achtertuin

Ook leuk om te zien hoe een eekhoorn best zenuwachtig wordt van die herten zo links en rechts… Hij weet niet goed wat ie er mee aan moet, met die grote beesten. Het is net Planet Earth (maar dan gewoon in onze achtertuin!)

Jammer dat ik zelf niet thuis was, maar gelukkig hebben we de beelden nog!

6 gedachtes over “Natuurfilmpje! Herten in de achtertuin (winterversie)!

  1. hier in het Canadese lopen ze ook door de tuin. Pas ook 5. Of ze lopem door de straat. Zolang ze niet op je auto komen, no problem. Blijft mooi toch?
    Groet, Wilma

Schrijf een reactie...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s