Verjaardag!

Sjongejonge, wat ben ik vandaag (26 augustus, jullie lezen dit door tijdverschil een dag later) in het zonnetje gezet zeg. Eerst werd ik wakker met werkelijk geexplodeerde telefoon met allerlei What’s App berichten, Facebookmeldingen en emailtjes. Een dikke honderd berichten kreeg ik over de dag heen, uit Nederland en Amerika, en ook nog andere landen links en rechts… Overweldigend, echt. Heel erg bedankt allemaal!

En wat doe je dan op je verjaardag?

Gewoon, werk, zo goed en zo kwaad als het gaat… Ik had eerst een gesprek met ‘mijn’ honorsstudent die na zijn stage tijdens de zomer weer aan de bak moet voor zijn scriptie. Dat sloeg zo een gat in de dag…En met wat telefoontjes, het reageren op al die berichtjes, een Skype naar het thuisfront, en nog wat geklets met collega’s was het zo half drie. En toen moest ik nog lunchen!

Overigens is het op een Amerikaanse verjaardag niet de bedoeling dat je taart mee neemt naar je werk of dat je trakteert. Hier is het andersom: hier trakteren je collega’s danwel je vrienden je. Zo gebeurde dat vorig jaar, en dit jaar ook weer.

Etentje!

’s Avonds zijn we met een groepje naar the American Alehouse geweest: Peter, Chris, Jess, Paul en Anna, Martin, en Michiel en ik. Het was supergezellig. Jess had feesthoedjes gemaakt met allemaal foto’s van mij. En ik kreeg cadeautjes: een fles wijn en een Pennsylvaniaans kookboek. Geweldig! Nu heeft het Alehouse een pianobar en ook vanavond was er live muziek – een gitarist. En uiteraard kwam daar ook een ‘happy birthday’ voor mij gezongen uit!

Gezelligheid bij the American Alehouse!

Gezelligheid bij the American Alehouse!

Cadeautjes!

Cadeautjes!

Echt een ‘birthday’!

Charlie en Betsy waren er niet bij vanavond. En met een goede reden, want om zeven uur vanavond hoorden wij dat onze vrienden Charlie en Betsy vandaag bevallen zijn van hun dochter! Wat ontzettend leuk, ik zal in ieder geval nooit de ‘birthday’ van Catherine vergeten!

8 gedachtes over “Verjaardag!

 1. Beste Johanna,
  Schrik niet, je kent me niet. Maar via fora ben ik je blog gaan volgen als stille lezer. Maar ik wil je wel feliciteren met je verjaardag. Nog vele jaren toegewenst!

  Jolanda

 2. hallo, wat een gezellige verjaardag zo te zien.
  en lekker eten, weet ik nog van vorig jaar.
  feliciteer de kersverse ouders even van ons want die waren erbij met trivia vorig jaar, naar ik meen.
  de kaarten nog onderweg zeker? de ene keer zijn ze er vroeg de volgende keer doen ze er lang over of ze komen niet aan, zo blijft dat ook een verrassing. liefs uit het koude en natte klooster.

   • Ja in april, maar wij waren precies die week op vakantie. Dus taart gegeten in het hotel haha 🙂 Ik vond het ook wel vreemd, ook omdat ik 30 werd. Is toch zo een ‘speciale’ leeftijd…

Schrijf een reactie...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s