Internet problemen

En toen deed het kabelinternet het ineens niet meer. De halve wijk schijnt geen internet meer te hebben. Waarom? Geen idee… Ik heb Comcast (de plaatselijke Ziggo/UPC) gebeld maar dat hielp niets… Op zich was dat gesprek op zich ook een blog post waard, daar kom ik later nog wel een keer op terug.

Maar goed, zonder internet verbinding op mijn laptop wordt een blog post schrijven lastig (momenteel ben ik aan het prutsen op mijn telefoon, de wordpress app, en mijn 4G connectie voor het internet).

We komen er achter dat zonder internet verbinding ook de halve tv het niet meer doet (het on demand deel…). Helaas was er ook al geen trivia vanavond,  dus… vroeg naar bed dan maar!

Wij komen er achter dat we prima een dagje zonder water of elektriciteit kunnen (bij benadering dan, want zonder elektriciteit zou het nu erg koud zijn… brr) maar internet… Internet is zowat een digitale levenslijn geworden!

Hopelijk is het morgen weer gefixt en kunnen we  weer normaal interwebsen!

Schrijf een reactie...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s