The Home Depot

Michiel heeft jarenlang bij GAMMA gewerkt. Eerst in de bouwmarkt, daarna op het hoofdkantoor. Hij heeft daar als assortiments- en later category manager heel wat van GAMMA gezien. Tuin, sanitiair (inclusief technisch sanitair zoals koperwerk, en ook tegels en lijmen), gereedschap (en elektra), hij is er verantwoordelijk voor geweest.

Doe-het-zelver

Michiel’s werkervaring is nu buitengewoon handig bij het verbouwen, hij heeft daardoor meer dan gemiddelde kennis van de doe-het-zelf handel. Bij kit, bijvoorbeeld, moet ik eerst zoeken “wat voor soorten zijn er allemaal, wat zijn de variabelen, en waar moet ik uberhaupt op letten?”. Michiel weet dat soort dingen gewoon, en weet bij de verschillen tussen Amerika en Nederland (wat, kit op waterbasis?) meteen wat de impact van zo’n verandering is. Terwijl ik me niet eens bewust ben van die verschillen.

Regelmatige klant…

Toen Michiel nog in Nederland zat, was ik degene die twee, drie keer per week bij The Home Depot was. Sommige werknemers, bijvoorbeeld de gast van ‘tegels’, kenden me en wisten wel ongeveer in welk stadium de verbouwing was aan de hand van het spul wat ik kocht. Tegels, en voegmiddel? De vloer. Emmers verf? Muren/plafonds.

Nu is het Michiel’s beurt, en is hij al weken een zeer regelmatige klant bij The Home Depot. Hij weet precies waar alles ligt, kent de website op z’n duimpje, heeft ook al online besteld… Hij komt er zo vaak dat zo’n beetje iedere werknemer bij The Home Depot hem gedag zegt als hij binnen is, zag ik afgelopen weekend toen we er met z’n tweeen waren.

… of werknemer?

En nog erger: Michiel’s smartphone (met Android erop), denkt zelfs dat Michiel bij The Home Depot werkt: zijn regelmatige trip naar The Home Depot lijkt sterk op woon-werk-verkeer, vindt Google. Het is wat voorbarig om Michiel als werknemer van The Home Depot te zien, maar Michiel zou met zijn Europese gevoel voor stijl absoluut een aanwinst zijn.

En dat Google dat al denkt… ach. Zolang ons huis er met de dag zoveel mooier door wordt, vind ik het prima!

Alsof Michiel bij The Home Depot werkt...!

Een screenshot van Michiel’s telefoon. Alsof hij bij The Home Depot werkt…!

 

3 gedachtes over “The Home Depot

Schrijf een reactie...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s