Een tussendag

Ik ben net weer terug in State College na mijn reis naar Europa (reis naar Nederland en Spanje) en woensdagochtend vertrek ik alweer voor mijn volgende reis naar Atlanta, Georgia. Maandag zat ik de hele dag in een departementsvergadering over recrutering, curriculum, funding, etc… en vandaag moest ik van alles regelen – ik heb dus even een “tussendag”.

Eerst: koffer terug

Wat fijn, wat fijn, wat fijn… mijn koffer is teruggevonden (hij stond in Parijs) en is in State College aangekomen. En werd zelfs nog bezorgd ook. Er werd netjes van te voren gebeld. Ja, zet ‘m maar bij de garagedeur. Nee, ik ben niet thuis, maar ik kom er aan… Behalve dan dat er overal polentameel door mijn koffer dwarrelde (ik had een pak polenta meegenomen en dat is niet heel gebleven) en mijn toilettas onder de shampoo zat (er was een dop stuk gegaan door dat vele reizen, en ja, alles zat eronder) was er niets mee aan de hand. Mijn twee schoenendozen met specerijen zijn niet open geweest.

Toen: inchecken, IT, regelen

Daarna was ik op de business school en kon ik eerst van alles gaan regelen: mijn vlucht voor de volgende conferentie (eind juli, naar San Francisco), inchecken voor de vlucht van morgen, wat computer issues met IT oplossen, mijn evaluatiebrief bekijken (stelt niet zoveel voor), de bonnetjes en declaraties inleveren op het departement, ondertussen lunchen met Raj, Hari en Pranav (bij de Thai, gezellig). En toen was de dag ook al weer heel snel om.

Daarna: ‘Dinner Club’

Ik kon het ook niet te laat maken, want ’s avonds hadden we de volgende aflevering van de maandelijkse Dinner Club, het maandelijkse eetgebeuren dat ik vorige keer heb verzorgd. Dit keer waren Philip en Lauren de gastheer en -vrouw. Heerlijk menu: St. Jacobsschelpen als voorgerecht, Coq au Vin als hoofdgerecht, en een soort zoetig Engels dessert als nagerecht, met elke gang op basis van een bepaalde wijn. Ik heb erg lekker gegeten.

Niet al te slecht voor een “tussendag”!

Dinner Club bij Philip en Lauren

Dinner Club bij Philip en Lauren

 

3 gedachtes over “Een tussendag

 1. Zusje!
  En zoals pa zou zeggen: ’t gaat weer over eten, eten en eten;)
  Mooi dat je koffer er weer is, had wel verwacht dat ze je kruiden overhoop zouden halen.
  Liefs x

  • Haha, ja, ik vind eten ook gewoon heel erg belangrijk, ja, dat klopt 🙂
   Gelukkig hebben ze geen snuffelhonden op mijn koffer losgelaten. Was nooit goed gekomen 🙂

Schrijf een reactie...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s