Celebrity foto’s!

Gisteren vertelde ik dat de Nittany Lions kampioen van de BigTen Conference zijn geworden. Dat is super, natuurlijk. Dat betekent overigens dat ik foto’s heb met een aantal celebrities!

Foto met footballspelers!

Deze foto is van afgelopen zomer, toen ik naar een baseballwedstrijd ben geweest. Die dag kwamen de footballspelers reclame maken voor het seizoen, ze deelden daar de nieuwe posters uit van het footballteam. Dat was voor mij een mogelijkheid om op de foto te gaan met footballspelers. De foto is goed gelukt – je kunt goed zien dat dit grote kerels zijn (ik ben niet bepaald kort, zeker niet hier in Amerika – maar naast deze gasten lijk ik zeer klein…).

Footballspelers!

Footballspelers! Curtis Cothran, Shareef Miller, en Brandon Bell

Als ik heel eerlijk ben: ik kende geen van deze gasten voor dit seizoen. Dat is deels omdat ik tot dit seizoen eigenlijk alleen een paar namen uit de offense kende, en de punter, en verder eigenlijk niet (nu is het ook niet zo gek dat ik niet het hele team kende – er staan maar liefst 119 spelers op papier voor dit jaar…). Deze spelers hebben allemaal een defense positie. En eentje daarvan – Brandon Bell met nummer 11 – had ik eigenlijk wel kunnen kennen. Volgens Emma was dat een hele goede speler, zei ze al afgelopen zomer. En jawel, in het afgelopen seizoen kwam Brandon Bell vaak in actie met indrukwekkende tackles. Na dit seizoen zwaait ie af, en wordt ie waarschijnlijk in de NFL ‘gedraft’. Wat er ook gebeurt, ik heb een fan foto!

Foto met de Nittany Lion!!

Vorige week had ik een lunch met onze Smeal Sustainability Council, waar ik lid van ben namens het marketing department. Deze lunch was samen met de ‘Sustainability Advisory Board’ – een groep captains of industry, typisch PSU alumni, die een adviserende rol hebben ten aanzien van het sustainability beleid van Smeal. Nu hadden ze een leuk pauzenummer geregeld voor die captains of industry: ze hadden geregeld dat de Nittany Lion (de mascotte) z’n gezicht liet zien. Hartstikke leuk!!

Bearhug van de Nittany Lion!!

Bearhug van de Nittany Lion!!

En natuurlijk greep ik mijn kans voor een foto (dat deed iedereen overigens hoor… Ik was niet de enige fan!). Ik had gehoopt om dat ooit een keer voor elkaar te krijgen, en had niet verwacht dat ik dit zo tijdens een werklunch voor elkaar zou kunnen krijgen!

7 gedachtes over “Celebrity foto’s!

 1. hahaha, wat een prachtige foto, voelt nitty zacht? hahaha.
  hadden ze mooi geregeld,
  zit er een man in dat pak?
  veel supporters zullen jaloers zijn, zo dichtbij de mascotte, groetjes.

  • Er zit een student in, typisch eentje van een sportopleiding, omdat de Nittany Lion vrij atletisch is. Die krijgt overigens een behoorlijke studiebeurs. Hij moet bij heel veel gelegenheden komen opdraven (football wedstrijden, uit en thuis, en dan de basketball, hockey, volleyball, worstelwedstrijden… en dus ook dit soort dingen).

 2. wauw, dat is druk, heeft die student nog wel tijd over voor de studie?
  voor hoeveel seizoenen mag men mascotte zijn, is er elk jaar een nieuwe?

  • Ik heb ergens gelezen dat ie zo’n 300 keer in actie komt per jaar, volgens mij maximaal 24 uur in de week. De mascotte heeft de baan voor twee jaar, na twee jaar wordt er een nieuwe aangenomen. De student in kwestie krijgt 75% korting op het collegegeld, en nog een paar andere voordelen (boekengeld, gesponsorde Nike-kleding, voorrang bij het inroosteren van colleges). Er wordt ook een reserve aangewezen.

Schrijf een reactie...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s