Klaas en Linda op bezoek (2 van 2)

Afgelopen weekend zijn Klaas en Linda op bezoek geweest. Gisteren vertelde ik daar al over, vandaag deel 2.

Kayakken in Bald Eagle

Zondag was het nog warmer dan op zaterdag. Ik had het zien aankomen – de weersverwachting gaf het al een week aan: het zou warm worden. Ik had daarom twee tweepersoonskayaks gereserveerd bij de bootverhuur van het Bald Eagle State Park, zo’n drie kwartier verderop. Broodjes, salade, fruit, en drankjes mee in de koelbox, en we waren onderweg.

Klaas en Linda in de kayak op het Bald Eagle Lake

Klaas en Linda in de kayak op het Bald Eagle Lake

En wat was het leuk, en wat was het ook zwaar (vind ik dan he… ik had twee dagen spierpijn)! Maar oh wat mooi. We hebben bij Bald Eagle een mooi stuwmeer, dat vrij schoon en ook vrij helder is. Er wordt gevist – we zagen regelmatig forse vissen uit het water springen rond de kayaks, er worden pontoon-boten verhuurd, er wordt aan waterskien gedaan, er is een strandje (maar daar was het echt te warm voor zondag), en zijn heel veel vogels – kortom, een mooi park. Het kayakken was erg gezellig. Klaas had het nog nooit gedaan, dit was dus een primeur voor hem. In het filmpje hieronder is het vastgelegd (wel eerlijk: aangezien Michiel aan het filmen was, konden Klaas en Linda niet snel kayakken, hier houden ze een beetje snelheid in. Normaal gesproken lagen ze ver voor ons…)

Na het kayakken hebben we onze picknickspullen tevoorschijn gehaald en zijn we onder een boom gaan zitten (eh… liggen). Tailgaten, maar dan anders… Wat waren we kapot. Je verbrandt een hoop calorieen bij het kayakken…

Helemaal kapot na het kayakken...

Helemaal kapot na het kayakken…

Batting cages op Tussey Mountain

Onder het mom ‘dat kennen ze in Nederland niet’ dacht ik dat het een leuk idee was om vervolgens, na het kayakken, nog even wat baseballen te gaan slaan in de batting cages op Tussey Mountain. Ik had dat al aangekondigd, maar was natuurlijk helemaal vergeten dat het kayakken zo ongeveer voor instant spierpijn zou zorgen. Wat had ik zware armen! En dan een baseball bat zwaaien… We hebben het toch gedaan. En ze deden het goed, ook al was dit ook weer nieuw voor ze… Hier ook weer een impressie in een filmpje – Linda raakt ze prima (Klaas ook trouwens hoor)!

Klaas in de batting cages op Tussey Mountain

Klaas in de batting cages op Tussey Mountain

Vervolgens zijn we na een korte break thuis (en nog een rondje frisbeeen in de achtertuin!) gaan eten bij Quaker Steak and Lube – het totaal knotsgek ingerichte ‘typical American’ tentje waar ze allemachtig hete chicken wings hebben (maar ook spare ribs – vraag Klaas maar). Nog steeds moe van het kayakken, hebben we het zondag niet laat gemaakt – uiteraard nog wel twee spelletjes Regenwormen (een keer winst voor Michiel, en weer een keer winst voor Klaas – voor de statistieken).

Bij Quaker Steak and Lube

Bij Quaker Steak and Lube

Op maandag hebben Klaas en ik ’s ochtends eerst nog wat boodschappen gedaan – en zijn Klaas en Linda vervolgens naar New York vertrokken. Het was een hartstikke leuk, warm, sportief (!) en vol weekend, en wat was het gezellig!

Klaas en Linda – veel plezier in New York en Canada (en nog bedankt voor de drop en stroopwafels)!! Erg leuk dat jullie hier zijn geweest! 🙂 Wij blijven nog wel even frisbeeen…

 

7 gedachtes over “Klaas en Linda op bezoek (2 van 2)

  1. Nou Ida, ik blijf voorlopig nog maar even oefenen! Hahaha
    We hebben een super gaaf weekend gehad bij jullie, tof om alles int echt te hebben gezien zodat we een beetje beter snappen waar jullie het over hebben..
    Bedankt!!

  2. Pingback: Sneeuwstorm Stella | Johanna goes USA!

Schrijf een reactie...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s