Oranje haar voor bevrijdingsdag

Even een korte update, in verband met een paar drukke dagen… Vandaag was ik bij de kapper om na 2 maanden (!) weer eens mijn haar te verven. Dat moest hoognodig, ik had inmiddels mega-uitgroei, en moet natuurlijk voor de bruiloft in India wel netjes tevoorschijn komen. Alleen: ‘mijn’ paars was op, daar zaten ze bij de kapsalon al een tijdje op te wachten… En nu kreeg ik juist deze paar weken zoveel complimenten over mijn koperkleurige haar (die hadden mijn uitgroei niet gezien).

En dus heb ik maar besloten om mijn haar koperkleurig te verven. Het was toch bevrijdingsdag, en zo heb ik toch wat oranje aan/op… En dat staat best OK, al zeg ik het zelf!

Koperkleurig haar

Koperkleurig haar, met de typische Jennifer Aniston-wave

 

Nog een keer. Oranje haar, dan in het licht van de keukenspotjes

Nog een keer. Oranje haar, dan in het licht van de keukenspotjes

Een gedachte over “Oranje haar voor bevrijdingsdag

Schrijf een reactie...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s