Pakketje uit Nederland!

Ik ben gek op post, vooral op pakketjes. Dat had ik in Nederland ook al, wanneer ik een pakketje van bol.com of Amazon kreeg (vaak met een boek erin). En nu kreeg ik ook een pakketje! Nog wel met inhoud van bol.com!

Pakketje uit Nederland!

Pakketje uit Nederland!

En de inhoud! Dank je Miranda!

En de inhoud! Dank je Miranda!

Voor de statistici: het pakketje is ruim 2 weken onderweg geweest.

Heel erg bedankt Miranda Vijfvinkel! Je hebt mij en Michiel erg blij gemaakt met deze toffe verrassing! Zeer bedankt voor de fietsbladen en mijn nieuwe kookboek! We gaan je snel weer zien, op de bruiloft van Klaas en Linda! Nog eventjes promoten: de beste trouwfotograaf van Nederland (en Amerika, natuurlijk).

4 gedachtes over “Pakketje uit Nederland!

Schrijf een reactie...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s