Neeee…. Marlies Dekkers uit mijn koffer gestolen!

Na mijn vliegreis uit Parijs kwam ik uiteindelijk om half drie ’s nachts aan in State College (met de huurauto). Heel moe… Ik heb mijn koffers nog uit de auto gehaald (vanwege de vorst), ben naar de WC gerend en vervolgens in bed gekropen. Moe. Slapen. Keihard slapen.

Koffers uitpakken

De dag erna kwamen de koffers wel. Alles leek er te zijn: alle kaas was er, alle drop was er, alle pepernoten. Mijn kleding was er. Schoenen ook. Maar… op een gegeven moment, toen alles was opgeruimd, of in de wasmachine zat, dacht ik ineens… Waar zijn mijn nieuwe Marlies Dekkers setjes? Die waren weg!

Ik heb in Nederland flink geshopt: Marlies Dekkers (heb ik altijd, zeer fijn merk, past mij altijd), Gabor schoenen (drie paar, daar heb ik ook heel veel van, passen mij ook altijd), en nieuwe kleding (gehaald bij de Symphony in Leusden, waaronder een nieuw rood leren jasje – die laatste zat gelukkig in mijn handbagage…). Ik kon me niet voorstellen dat ik die setjes in het hotel had laten liggen, want ik heb de kast nog extra nagekeken voordat ik uitcheckte. Ik heb het hotel nog nagebeld – nee inderdaad, die kamer was helemaal leeg.

Marlies Dekkers – gewoon gestolen!

Hoogstwaarschijnlijk is het zakje met Marlies Dekkers setjes uit mijn bagage gestolen. Het zijn vaak ook kunststukjes, dus ergens snap ik het wel. Gek genoeg gebeurt dit wel vaker, hoorde ik later. Joh… wat ontzettend vervelend! Zowel de TSA (Transport Security Authority – die kijken je koffer na op verboden spul) en de medewerkers van de vliegmaatschappij die bij het koffertransport werken hebben toegang tot koffers. En er wordt meer gestolen dan je denkt. Schijnbaar weten ze ook wat ze moeten hebben: nieuwe Marlies Dekkers setjes, helemaal foetsie…

Marlies Dekkers maakt echt geweldige spullen, ik ben al jarenlang trouwe klant (en koop werkelijk niets anders, al zeker 8 jaar), maar die kunststukjes zijn niet gratis. Ik had het bonnetje nog: 327 euro… oh dat doet pijn!

Claim 

Ik heb de vliegmaatschappij wel gebeld om een claim in te dienen. Ik ben heel erg benieuwd wat het gaat worden. Misschien dat mijn zilveren frequent flyer status daar ook bij gaat helpen. We zullen het zien!

En voor de toekomst: GEEN Marlies Dekkers in de ruimbagage doen. Die kan gewoon worden gestolen… Eeuwig zonde!!

14 gedachtes over “Neeee…. Marlies Dekkers uit mijn koffer gestolen!

 1. vervelend, maar het is altijd beter dat er wat uitgehaald wordt of dat er wat in gedaan wordt.
  kun je ze ook via internet bestellen? maar het is niet leuk als je dat overkomt.
  in juli nieuwe kansen.liefs.

  • Ik heb inderdaad al vervangers via internet besteld. Daar was natuurlijk niet dezelfde collectie beschikbaar (jammer). Maar ik weet mijn maat, en het past daar (uniek) altijd. Dus ik hoop dat dat goed komt.
   Joh, dat zou wat moeten zijn, dat ze wat bij je koffer in stoppen! Ik ben al die tijd bij mijn koffers gebleven, dus dat gebeurt niet zo gauw. Als er wat gebeurt bij de bagage afhandeling is dat ze er wat uithalen. Gebeurt best veel, weet ik inmiddels!

  • Inderdaad heel jammer. Nu had ik inmiddels al weer via de webshop besteld. Wat denk je… Krijg ik extra kosten (belasting, import, dat soort dingen) van maar liefst 103.64 dollar te betalen! Man man daar worden die Marlies Dekker spullen NOG duurder van!! Heb ik straks voor 3 setjes maar liefst 700 euro betaald!

 2. Update: ik krijg (naar alle waarschijnlijkheid) een check van 327 dollar (jawel, geen euro… foutje van Delta) zodat ik toch nog enigzins vergoed ben. Scheelt weer! Ben ik erg blij mee, want dat had ik eigenlijk niet verwacht (ik dacht ‘weg is weg’). En omdat ik mijn nieuwe bestelling Marlies Dekkers ook binnen heb, heb ik eigenlijk niets meer te klagen.

 3. Pingback: De terugreis uit Nederland. Via Moskou! | Johanna goes USA!

Schrijf een reactie...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s