Laatste Dinnerclub-editie van het jaar

Het is december, de laatste maand van het jaar… en daarom hadden wij deze week ook het laatste Dinnerclub etentje van het jaar. Dit keer was het bij Kayla (en daar hebben we ook haar supermooie kerstboom gezien). Dit keer was het geen ‘potluck’  – waarbij iedereen wat meebrengt, zoals de vorige Friendsgiving editie – nee, dit keer waren Kayla en Joe degenen die alles hadden klaargemaakt. En ze hadden enorm uitgepakt!

Gerechten

Het diner was geweldig: een uien-kaasbrood met sesamzaadjes als voorgerecht. Als hoofdgerecht een hele grote ham met honing en ananas, gegratineerde aardappelen, spruitjes met pancetta en zongedroogde tomaten (en zelfs die waren lekker!), en een cranberrysaus met mangorum, ananas, en walnoot. Het nagerecht was een pompoenrol met roomkaas (die verbazingwekkend veel leek op spekkoek). Lekker!!! Complimenten aan Kayla!

HAM!!

HAM!!

Pompoenrol. Heel erg kunstig, en heel erg lekker!

Pompoenrol. Heel erg kunstig, en heel erg lekker!

Gezellig

Bijna iedereen was er: Miranda (de koningin van de Dinnerclub – van haar kwam het idee), Philip en Lauren, Sam en Ruben,n Pranav, wij tweeen, en ook Joe, Kayla’s vriend. En wat was het gezellig. Iedereen nam een flesje wijn mee, die flessen gingen ook op die avond (wat wel vaker gebeurt tijdens Dinnerclub etentjes…). Op zich wel opvallend, normaal gesproken is het echt even zoeken naar restaurants waarbij je lekker lang ‘mag’ tafelen, hier in Amerika. Maar bij Kayla ging dat prima… we hebben best lang in haar woonkamer zitten kletsen nadat we het diner al lang en breed achter de kiezen hadden… Het was erg gezellig. We waren pas om middernacht weer thuis!

De meiden van de dinnerclub

De meiden van de dinnerclub

En de mannen van de dinnerclub

En de mannen van de dinnerclub

Laatste Dinnerclub

De Dinnerclub was origineel Miranda’s idee – en is een maandelijks dingetje geworden. En nu zijn we ‘rond’: iedereen is een keertje aan de beurt geweest. Ben benieuwd of de Dinnerclub volgend jaar een vervolg krijgt. Als het aan mij ligt, zeker wel!

 

Een gedachte over “Laatste Dinnerclub-editie van het jaar

  1. As jullie volgende weke weer thuus bin, lussen jullie dan nog wel gewoon ies een kere gekookte of gebakken eerappels mit boon, of stampot boern kool mit een speklappie?

Schrijf een reactie...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s