Allemaal bedankt!

De postbode weet ons hier inmiddels te wonen. Ik had hier “welkom in je nieuwe woning” kaarten toen ik in ons nieuwe huis kwam te wonen. Toen Michiel hier kwam waren er ook kaarten, in het kader van “welkom Michiel”. Met onze trouwdag kwamen er kaarten. Dan nog geboortekaartjes… En vanaf drie dagen voor mijn verjaardag tot ruim twee weken na Michiel’s verjaardag heeft de postbode ons verjaardagskaarten bezorgd.

Post is tof, zelfs als ie te laat is

En nog steeds is niet alles binnen qua verjaardagspost… volgens mijn moeder. En ik heb het vermoeden dat dat niet aan de Amerikaanse post ligt – die komt elke dag trouw langs, en wij hebben hier zowat elke dag post.. Nee, de post in Nederland is niet meer wat het geweest is…. Voorbeeld: de verjaardagskaart van Albertine (beoogde bezorgdatum: 9 september) is pas in Zwolle op 17 september afgestempeld. Die is dus ergens blijven hangen… Nu hebben wij een lastig, buitenlands adres, maar om de post dan twee weken langer in Nederland te houden is overdreven… Het voordeel is wel dat wij ons gedurende een maand regelmatig jarig voelden! Wij vinden het erg leuk als iemand aan ons denkt (hetzij met een blogreactie of een Facebookberichtje, hetzij via de echte post), ook al wonen wij een heel eind verderop!

De kaarten staan gezellig bij elkaar in onze huiskamer. Voor die kaartenschrijvers, van Luttelgeest en Emmeloord en Sint Jansklooster en Giethoorn en Steenwijk tot aan Epe en Rotterdam, allemaal heel erg bedankt!!

Verjaardags-, trouwdag- en verhuiskaarten. Allemaal bedankt!!

Verjaardags-, trouwdag- en verhuiskaarten. Allemaal bedankt!!

 

4 gedachtes over “Allemaal bedankt!

 1. Jij bedankt voor het leuke leesvoer de afgelopen maanden! Ik ben werkelijk helemaal op de hoogte van jullie leven daar! Hartstikke leuk en hoop dat je dit vol blijft houden en je voldoende materiaal blijft houden om te blijven schrijven! Ik lees het iedere dag!

  • Hee bedankt Miranda! Ik merk dat het soms wel wat lastig is om weer wat nieuws te bedenken, maar ik probeer het gewoon vol te houden. Wat moeten jullie anders bij het ontbijt lezen? 😉

 2. ook gefeliciteerd van de buurtjes kloosterweg. en al vast een fijne tijd met pa en ma slot dat word vast gezellig
  wij vinden de verhalen die je schrijft geweldig en lees ze elke morgen.
  dat je dat nog maar lang mag volhouden
  en het huis ziet er goed uit en wat een werk heeft dat mannetje van jou nog en wat jij al had gedaan echt om trots op te zijn
  nu de groetjes van ons tweetjes

Schrijf een reactie...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s