Sportevenement: Minigolf!

Afgelopen week had SCYP (State College Young Professionals) weer een sportevenement (nou ja, sport…) georganiseerd: minigolf! Het was ’s avonds nog lekker weer, en ik moet toch kijken wat voor attracties en bezigheden State College te bieden heeft… dus ik ben meegegaan.

Team

Voor slechts 5 dollar was ik 2 uur bezig in een groepje van 5. Ons team bestond uit Scott (ken ik via Veronica), Alex (ken ik via Sam), Steve (kende ik nog niet), Pranav (collega) en ik. Nu zijn Scott en Alex vaker op de (grote) golfbaan te vinden. Ik heb misschien tien-vijftien jaar geleden geminigolfd, dus ik was echt een soort beginner. In totaal waren we met een man of twintig, het was dan ook echt gezellig. Per team werkten we hole na hole af. En op die manier gingen we 2 keer 9 holes af. Zoals het hoort op een echte golfbaan.

Alex, ik, Pranav aan slag, Scott en Steve

Alex, ik met het scorebriefje, Pranav aan slag, Scott en Steve

Minigolf

De minigolf hier is echt goed aangelegd (voor zover ik daar zicht op heb). Verhogingen, tunnels, zandbunkers, waterglijbanen waar je juist doorheen moet, en water waar je juist ver van moet blijven… alles zat erin. Nu was ik niet de ultieme prutser (je zou het wel denken), ik kon nog best aardig meekomen. En ik heb me reuze vermaakt. Leuk om een keertje te doen als we mensen op bezoek krijgen!

De Happy Valley Minigolf!

De Happy Valley Minigolf!

Minigolf: het team van Lauren, Louise en Adam in actie

Minigolf: het team van Lauren, Louise en Adam in actie

Naderhand: Bij Home D op het terras

Het was een unicum: hier in State College zit zowaar een restaurant met een terras (dat heet hier een ‘patio’)! Met haardvuur, en banken met kussens. En er was ook nog livemuziek: een gast op een gitaar die nog prima kon zingen ook. Hier en daar wat vuurvliegjes erbij. En een salade… mijn avond was goed!

Bij Home D op het terras

Bij Home D op het terras

Vuurkorf - voor de gezelligheid

Vuurkorf op het terras van Home D – voor de gezelligheid

Schrijf een reactie...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s