Atlanta – het vervolg

Op EMAC in Valencia zit het galadiner aan het einde zodat er voor iedereen een feestje kan volgen, bij Marketing Science in Atlanta zit het galadiner in het midden, op vrijdagavond, zodat degenen die op zaterdag nog moeten presenteren niet helemaal van een feestje kunnen genieten. Natuurlijk was ondergetekende ingepland voor de zaterdag. Maar helemaal rouwig was ik daar niet om, achteraf.

Duizelig, duizelig

Al sinds donderdagavond was ik duizelig. Dus waar de meesten donderdagavond nog wat gingen drinken, ging ik naar het hotel. Ik voelde me echt heel erg draaierig. Ik hoopte dat even zwemmen (“een verfrissende duik”) zou helpen, maar dat was niet zo. Om tien uur lag ik in bed. En vrijdag was dat eigenlijk net zo… ik voelde me niks niet lekker. Ik kwam er ook achter dat ik vier knoeperts van blauwe plekken heb opgelopen. Raar. Vast vanwege de combinatie duizelig en slaapwandelen. Ben vast ergens tegenaan geknald.

Galadiner

Dat was tof!! Het galadiner op Marketing Science wil nogal eens tegenvallen – slecht of koud eten, langzame bediening, waardeloze locatie – maar dat was nu niet het geval. Uberhaupt was de catering dit jaar super: indiaas eten voor de lunch op donderdag, taco’s van Chipotle voor de lunch op vrijdag. En het galadiner werd gewoon gehouden in het Aquarium (grootste ter wereld), met uitzicht op rondzwemmende walvishaaien en vissen. Kon niet beter.

De beroemde tunnel in het aquarium in Atlanta

De beroemde tunnel in het aquarium in Atlanta

 

Mantaroggen

Mantaroggen

Gele kwal

Gele kwal

Tropische vissen

Tropische vissen

Arjen maakt nieuwe vriendjes (roggen aaien)

Arjen maakt nieuwe vriendjes (roggen aaien)

Galadiner van Marketing Science. Mooie locatie!

Galadiner van Marketing Science. Mooie locatie!

Alleen smaakte me de wijn niet (die was volgens mij ook niet lekker), maar ik was nog steeds duizelig, dus ik ben niet met de Duitse/Nederlandse crew meegegaan naar de bar. Had misschien leuk geweest, maar volgens mij was Arjen (mijn voormalige kamergenoot in Tilburg) pas om half 3 weer op bed… en ik had naast mijn duizeligheid liever niet een houten hoofd terwijl ik op zaterdag moest presenteren.

Zaterdag: presentatie

Eigenlijk had ik op het laatste moment besloten om van presentatie te wisselen. Ik had mijn meta-analyse ingestuurd, maar toen ik het programma zag waarbij ik tussen drie crowdsourcing papers ingepland zat, heb ik gevraagd of ik niet ook mijn crowdsourcing paper kon presenteren. Dat mocht, en dat vond ik wel fijn, want met het commentaar op dat project kan ik iets meer beginnen. Ik heb (met wat aanpassingen) de presentatie van vorige week op EMAC nog eens afgedraaid.

De presentatie ging als de brandweer. Mijn presentatiestijl is nogal ‘bubbly’ (springerig) en enthousiast, en als niet-Aziatische vrouw (met niet-grijze/zwarte kleding) val ik hier best wel op. Belangrijk: ik kreeg ontzettend veel commentaar. Niet alleen gedurende de presentatie, maar ook naderhand bleven er zo’n 5 mensen (waarvan 4 full profs) bijna een half uur plakken om met me te praten. Allemaal vragen, commentaar, tips… geweldig. Naderhand nog een dik half uur met een assistant professor uit Groningen gesproken over mijn onderzoek. En Raji was er ook, en daarmee heb ik uiteraard ook even gezeten.

Terugreis

‘s Middags zijn we met het clubje van Penn State naar het vliegveld vertrokken om daar nog wat voetbal mee te pikken. Er is sinds kort op zaterdag een directe vlucht van Atlanta naar State College, en die hadden we allemaal geboekt. Grappig: drie van ons zaten toevallig op dezelfde rij, dus collega John Howell en ik hebben de vlucht nuttig kunnen besteden door onze cursusopzet te bespreken. Om kwart voor tien zijn we geland, om tien uur was ik thuis, en nog geen tien minuten later lag ik in bed.

“I love your paper”

En wat is het dan tof om zondag wakker te worden met een lange email van een zeer gewaardeerde onderzoeker (nota bene de huidige editor van IJRM, meer zeg ik niet) met de titel “I love your paper”. Met nog eens onderzoeksideeen er in, tips, en vooral een hoop veren voor ondergetekende.

Smile. Big, big smile…

6 gedachtes over “Atlanta – het vervolg

  • Oh op die manier. Ja hoor. Tijdens de conferentie ben ik ’s avonds vroeg naar bed gegaan, zaterdag ook. Gisteren had ik wel een drukke dag (zie volgende blog post) maar het gaat allemaal prima hoor.

 1. Zustertje,
  Wat ik niet begrijp waar al deze conferenties en luxe galadiners van betaald worden. T lijkt dat bedrijven geen budget hebben (door de crisis?) voor onderzoeken, dus ik neem aan dat deze conferenties niet gesponsord worden.
  Vertel!
  Liefs

  Ik heb lekker al mijn osteopathie toetsen gehaald (op eentje na dan, maar die had ik ook niet gemaakt)!!!

Schrijf een reactie...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s