Post uit Nederland!!

Ik krijg hier superveel post. Maar dan ook echt superveel. Elke week wel een stuk of drie catalogi voor sportkleding of gewone kleding, feestartikelen, kookspullen… en allemaal voor de eigenaren van het huis. En leesvoer (mag ik ook lezen), waaronder het blad Rolling Stone (leuk!). Dan nog heel veel geadresseerde post voor de eigenaren van het huis. Ik heb instructies gekregen om alle officiele post (o.a. rekeningen, bankafschriften, verzekeringspapieren) naar een buurman te brengen. Dat moet eigenlijk wekelijks (soms is het wat langer).

Inmiddels krijg ik ook post

Organisaties weten mij inmiddels ook te vinden. Bankafschriften, verzekeringspapieren, ik krijg ze ook met de post. Ik probeer wel om zoveel mogelijk digitaal te regelen (bankafschriften bijvoorbeeld), want een papieren administratie is gewoon onhandig (dat merken we nu we gaan verhuizen…). Dat wordt straks nog handig – kan ik nog meer adreswijzigingen doorgeven…

En vandaag: post voor mij… uit Nederland!

Ik kreeg vandaag TWEE enveloppen uit Nederland. Wat een feestje. Eerlijk zeggen, Albertine had de primeur met het geboortekaartje nummer 1, van Carlijn. En nu kreeg ik vandaag geboortekaartje nummer 2, van Saar – de pasgeboren dochter van Martine en Maarten (vrienden van de Keet). Mooi kaartje ook. Die gaat mee naar kantoor en hang ik op. Dank jullie, fijn dat ik er ook eentje heb gekregen!!

Post uit Nederland!

Post uit Nederland!

En ik kreeg (eindelijk) mijn post van AXA. De sleutelservice. Want wat was er gebeurd – ik ben 1 van mijn 2 fietssleutels verloren (volgens mij buiten bij de Rathskeller – ik heb nog gezocht, maar ik kon hem niet meer vinden). Gelukkig had ik die avond alle twee de sleutels bij me, en kon ik gewoon nog naar huis, maar ik realiseerde me wel dat ik

 1. mijn sleutelhangersysteem moest aanpassen, en
 2. extra reservesleutels moest regelen.

Gelukkig heeft mijn Nederlandse fiets met Nederlands slot van het Veenendaalse bedrijf AXA een Internationale Website met Spare Key Service die ook reservesleutels naar Amerika verstuurt. Wat een geluk… (en nu beter opletten in het vervolg!!).

8 gedachtes over “Post uit Nederland!!

 1. Natuurlijk vergeten we jou niet met een kaartje! En leuk dat je hem op kantoor hangt:-)
  Met Saar gaat het erg goed, ze is een heel tevreden meisje. We zijn helemaal verliefd!

  En met jou gaat het ook goed zo te lezen na al je blogs!

  Xx

 2. via deze weg, martine en maarten van harte gefeliciteerd met de geboorte van saar, veel geluk en veel speelplezier gewenst en geniet ervan, het is vast een prachtige dochter. groetjes van herman en ida.

 3. goedemorgen johanna, een sleutel verliezen bij de rathskeller??? dit is toch wel gebeurd bij binnenkomst, haha, mooi dat je alles kunt regelen op de computer. dikke kus van hier.

  • Haha, nou nee, het was bij het weggaan. Mijn sleutelsysteem was dat ik mijn fietssleutel elke keer aan mijn sleutelbos deed als ik mijn fiets parkeerde. Die avond had ik mijn fietssleutel van mijn sleutelbos gehaald bij het weggaan. Ondertussen was ik mijn hoofdband, muts en wanten aan het fatsoeneren (vanwege het weer), met die sleutel in mijn vingers. En toen ging het mis, ik heb hem ergens laten vallen.
   Inmiddels hebben mijn fietssleutels een eigen sleutelhanger (met Nederlandse klompjes er aan). Dat werkt een stuk beter. Als ik ze onverhoopt laat vallen weten ze door die klompjes in ieder geval bij wie ze moeten zijn!

Schrijf een reactie...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s