DJ Hardwell: een supergezellige avond!

Een dikke maand geleden kreeg ik van mijn zwager Roelant een berichtje: op 19 april zou DJ Hardwell in het plaatselijke eventcentrum een show geven. Nu weten Albertine en Roelant veel meer van trance muziek dan ik… Ik kan er helemaal niets mee, die herrie. Maar goed, nu blijkt DJ Hardwell een Nederlander te zijn, en ook nog eens een zeer Bekende DJ die het helemaal aan het maken is in tranceland. Oeps, sorry, ik had je helemaal gemist.

Kreeg ik nog een kaartje ook!

Maar ja, het was al ver van te voren uitverkocht. He, wat jammer nou (not…). En toen kreeg ik opeens toch een kaartje! Jake, een vriend van de club Becky/Reni/Samantha/Sol/Emily (allemaal SCYP-ers) werkt in Old Main (het oude hoofdgebouw) in de IT-dienst van de President’s Office (dat is dus de baas van de Hele Universiteit). En Jake had 10 tickets gekregen voor de Skybox van de President’s Office voor het concert van Hardwell. En ik kreeg in een loting ook een ticket.

Samen met Jake, Reni, Samantha en Ruben, Sol, Elise, Colleen, Ted, Devin en Clinton zouden we naar DJ Hardwell gaan. En als je dan met een groep gaat, wordt het vast gezellig.

Voorprogramma: bij mij thuis

Het concert duurde van 7 uur (ja echt, toen begon het al) tot een uur of 11. Wij hadden bedacht dat het leuk zou zijn om bij iemand thuis eerst wat te gaan eten en te drinken. Ik woon het dichtste bij, dat werd ik dus. Ik had soep gemaakt, en pizza besteld, en ook biertjes (Yuengling – het lokale bier – en Hoegaarden) en wijn gekocht. Plus een fles Jagermeister – dat ben ik inmiddels aan mijn stand verplicht…

Het was zaterdagmiddag ontzettend lekker weer, dus we hebben heerlijk in de tuin gezeten. Iedereen was erg onder de indruk van de achtertuin van mijn tijdelijke huis – nou, wacht maar tot ze de achtertuin in ons eigen huis gaan zien!! Wij vrouwen hadden ‘matching t-shirts’ en een hoofdband geregeld. Je moet er toch een beetje een feestje van makne, nietwaar? En wat zagen we er tof uit met z’n allen…

 

Samantha, Elise, ik, Colleen, Reni, Becky en Sol

Samantha, Elise, ik, Colleen, Reni, Becky en Sol

Sol, Samantha, Reni, en ik. Liggend: Colleen en Becky

Sol, Samantha, Reni, en ik. Liggend: Colleen en Becky

De mannen: Jake, Ruben, Devin, Clinton, en Ted

De mannen: Jake, Ruben, Devin, Clinton, en Ted

Overigens, er werd in het Bryce Jordan Center geen alcohol verkocht (het was een ‘boven de 18 concert, en de leeftijd dat je mag drinken is hier 21… dus mag niemand een biertje). Bij de ingang bestond de kans dat je werd gefouilleerd. Daar weten ze hier wel mee om te gaan: hele plastic flessen warden mee naar binnen gesmokkeld!

Concert zelf

Het was nog leuk ook. Voorprogramma’s van Dannic en Dyro (ook twee Nederlandse DJs die ik niet kende), en ook liepen er best wat Nederlandse crew rond (fotografie, cameramensen, geluidsmensen), supergrappig. Ik dacht al, ze zullen denken: ‘Waar zijn we nu dan beland… in State College, nog nooit van gehoord!’ En dan een Nederlander tegenkomen….

DJ Hardwell vanuit de President's skybox in het Bryce Jordan Center

DJ Hardwell vanuit de President’s skybox in het Bryce Jordan Center

Afterparty

Na het concert zijn we naar Levels geweest, de discotheek (?) die de boel hard georganiseerd. Trey, broertje van Clinton, die daar werkt, kreeg ons naar binnen – daar was namelijk de officiele afterparty en de boel zat afgeladen vol. En ook daar was het weer gezellig.

Afterparty bij Levels (die rechter is DJ Hardwell)

Afterparty bij Levels (die rechter is DJ Hardwell)

En toen de tweede afterparty bij mij thuis. Iedereen had z’n auto bij mij staan. Dus daar hebben we ‘s nachts nog de restanten van de pizza en nog meer soep gegeten. En bankhangen… Om half vier was iedereen naar huis en lag ik in bed. Met ontzettend zere voeten…! Maar wat was het leuk!

5 gedachtes over “DJ Hardwell: een supergezellige avond!

 1. goedemorgen, hoe gaat het vanmorgen? pijnlijk lijf van deze uitspatting? haha, je maakt wat mee zeg, aan die kant van de plas. mooi dat het gezellig was.
  hebben ze bij jou ook tweede paasdag?
  hebben ze ook paasbulten, hihi. dat zal wel niet. het stinkt hier in steenwijkerland al twee avonden naar rook, komt uit twente en duitsland wordt gezegd op de radio, maar het regent nu dus het zal vanavond wel niet stinken, heerlijk frisse lucht in de slaapkamer dus.
  hoe zit het met paasvakantie, doen ze daar ook aan in amerika?
  de scholen beginnen hier weer op 6 mei, best lang vrij komt ook natuurlijk door onze koning, dit wordt gevierd op 26 april.
  nou doe kalm aan en dikke kus van hier.

  • Nee, helaas, er is hier geen tweede paasdag. Vandaag was het gewoon een werkdag voor mij. En paasbulten… nee, dat kan niet in Amerika hoor. Veel te gevaarlijk! Er zou maar eens iets gebeuren – dan krijg je megaclaims aan je broek!

Schrijf een reactie...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s