Sociaal overzicht

Michiel was hier de afgelopen week tijdens Spring Break. En natuurlijk had ik een paar doelen in gedachten, en dat is wel aardig gelukt.

  1. Ten eerste, Michiel heeft State College beter leren kennen. Hij is een paar keer wezen hardlopen, een keer wezen fietsen (en doornat geregend), is naar de Home Depot en de Lowes geweest, en bovenal zijn we heel vaak wezen rondrijden.
  2. Ten tweede, wij zouden op zoek gaan naar huizen om zo te kijken wat onze voorkeur zou hebben. Dat is gelukt.
  3. Ten derde, Michiel heeft mijn werk gezien – hij is een dag met mij mee geweest naar de business school.
  4. En tot slot, ik wilde graag dat Michiel de mensen met wie ik hier om ga ook leert kennen, zodat hij ook een beetje een gevoel krijgt van mijn sociale leven hier. Voor dat laatste is het nu tijd voor een overzicht.

Het was een ultra-sociale week

Vorige week donderdag: trivia – waar ik Michiel heb voorgesteld aan Peter, Chris en Pranav. Een hapje en een drankje in de Rathskeller – de kroeg waar ik donderdagavond na mijn teaching even uitblaas en meedoe aan de pubquiz.

Vrijdag: mee naar school – waar ik Michiel heb voorgesteld aan Veronica, John (Howell), en Jana. ‘s Middags naar de Creamery geweest voor een ijsje. ‘s Avonds naar de sportsbar, waar we Adam, Emily, Andrew en Cassandra hebben ontmoet.

Zaterdag: ‘s ochtends afgesproken met de makelaar Larry Walker bij de Waffle Shop. ‘s Middags met Pranav naar het Indisch buffet geweest (India Pavillion), en ‘s avonds etentje bij de Happy Valley Brewing Company – met Veronica, Jana, Many en Jari.

Zondag: hebben we rondgereden in State College – lunch bij Panera Bread.

Maandag: op huizenjacht, en die dag heb ik zelf gekookt (lasagne). Ook dat kan ik nog!

Dinsdag: naar Pittsburgh geweest.

Woensdag: met Eelco en Joana wezen eten bij Otto’s restaurant.

Donderdag: overdag huizenjacht. ’s Avonds hebben we bij Pranav gegeten, film gekeken.

Vrijdag: overdag huizenjacht. ‘s Avonds wezen eten bij The Deli. Daarna kroegentocht met de State College Young Professionals club, waar we o.a. Veronica, Scott, Lena en Stephanie tegen kwamen, en ook Adam, Emily, Andrew en Cassandra, en waar we ook nog Rupert, Sol, Rueben en Samantha hebben leren kennen. We zijn in de Pickles, de Darkhorse Tavern, en de Rathskeller geweest.

Zaterdag: overdag de Home and Garden beurs. ’s Avonds etentje met Chris en zijn verloofde Christy, Pranav, Veronica, John (Howell) en zijn vrouw Jennifer, en nog een collega met z’n vrouw bij de Mexicaan.

Zondag: ‘s ochtends Formule 1 kijken bij Pranav met Chris en Christy en Veronica.

Dat zijn opgeteld toch best een aantal mensen (zeker twintig), een hoop restaurants en bars (en ontzettend veel huizen!). Het is sociaal gezien een intensieve week geweest! Maar wel reuze gezellig!

5 gedachtes over “Sociaal overzicht

  1. Heb nog een nieuw doel voor je: 19 april Bryce Jordan Center / State College – Hardwell. Neem je collega’s mee en laat ze zien waar Nederlanders goed in zijn :).

    • Oei. Moet toch even bekennen dat ik even moest nadenken wie of wat Hardwell was. Sportwedstrijd? Band? Expositie? O nee, DJ – en oh ja, hij is Nederlands. Ik ben helemaal niet van die muziek (nou ja, “muziek”), ik trek dat echt niet langer dan 10 minuten. En ik wist niet dat dat op 19 april ging plaatsvinden. Ik houd ’t wel even in de gaten – en ik stuur mijn studenten die kant op!

  2. Pingback: Voor de statistici: ik ben 100 dagen in State College! | Johanna goes USA!

Schrijf een reactie...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s