Een Ode aan Miranda Vijfvinkel!

Diegenen die bij onze bruiloft aanwezig waren hebben haar niet kunnen missen: onze fantastische fotografe Miranda Vijfvinkel. In onze korte-termijn planning ben ik zomaar via een korte internet zoektocht bij haar terecht gekomen, en ik ben compleet verliefd geworden op haar creativiteit. Na een (nogal lange!) theevisite wist ik het: dit is stiekem een zus van me. Wat een instant klik. Wat een ontzettend tof mens. Echt.

Trouwreportage

Die was helemaal geweldig. Meer dan 100 procent helemaal top. Ik had echt het gevoel om een vriendin erbij te hebben die dag. Op punten waar het kon, deed ze gezellig mee (op de Huizer botters, bijvoorbeeld) wat ontzettend leuke, spontane registraties opleverde. Op andere momenten (tijdens de ceremonie bijvoorbeeld), wist ze precies op de gaan in de omgeving zodat ik niet doorhad dat ze er was. En elke emotie – spanning, tranen, en puur geluk – is vastgelegd.

Miranda heeft zo ontzettend goed in de gaten wat mooie beelden zijn… en dan een heel stuk creatiever, wat kunstzinniger, wat speelser dan het traditionele geposeerde werk dat ik eerder heb gezien. Ze gebruikt attributen waardoor de hele boodschap van zo’n beeld zoveel dieper wordt… Miranda’s conceptuele fotografie heeft me echt verbaasd. Vervolgens heeft ze ons bij de verwerking van de beelden ook nog eens compleet verrast… Ik ben zo blij dat ik tegen Miranda aan ben gelopen!

Promotie: nog een reportage!

Omdat ik (en straks ‘wij’) in Amerika woon, vind ik het belangrijk om goede herinneringen te hebben aan onze vrienden en familie. Toen mijn promotie plaats vond afgelopen december – met weer veel vrienden en familie om me heen – kon ik het niet laten om Miranda weer te vragen. Een promotieceremonie heeft net als een trouwerij best was ‘plechtige momenten’ en opsmuk, en kon wat mij betreft ook in een fotoreportage vastgelegd worden. Natuurlijk was Miranda helemaal voor!

En nu is het album hier!!

Miranda had voor ons trouwalbum een nieuwe albumleverancier uitgeprobeerd, Finao. En wat maakt die mooie albums, met zeer mooie covers, fantastisch… En laat die leverancier nu in Amerika zitten… Dus we hebben ook het promotiealbum door Finao laten maken en het album meteen laten opsturen naar mijn adres hier. En vandaag was het er! Blij, blij, blij!!

Miranda, duizendmaal dank (again!). Het resultaat is weer geweldig. Ik weet dat het niet zo gangbaar is om een bijna-trouwalbum te laten maken van een promotie, maar ik kan het echt aanraden. De promotiedag ging zo ontzettend snel voorbij, net als onze trouwdag overigens, en dit is een fantastisch mooie en zeer waardevolle herinnering. Wat ziet het er tof uit… En met Miranda als fotografe erbij is het gegarandeerd creatief!

Miranda, ik kan niet wachten om weer een keertje op theevisite te komen! Met de meiden erbij natuurlijk! Nog een keer trouwen of promoveren zit er voor mij niet meer in, maar mocht ik gelegenheid hebben, vlieg ik je deze kant op! (Met extra uitroeptekens!!! 🙂 )

Voor degenen die nu ook denken, hoe kom ik aan haar gegevens, ik heb ook plannen om te trouwen/te promoveren… Hier is Miranda’s website: Trouwen met Miranda! en voor haar andere werk ga je naar deze website.

Fotoalbum van mijn promotie

Fotoalbum van mijn promotie – en een ontzettend mooie leren cover… 🙂 Helemaal mijn ding!

Promotiealbum

Promotiealbum

In het Warandebos

In het Warandebos

Promotiecommissie

Promotiecommissie

Mijn bul op de achtergrond

Mijn bul op de achtergrond

Creatief met bordjes

Creatief met bordjes

4 gedachtes over “Een Ode aan Miranda Vijfvinkel!

  1. geweldig geweldig mooi, veel dank miranda, en dan komt opeens weer het trotse water, en denk je: wat is je geleerd vroeger in de zuurbeek,”[ aan het werk, dat is het beste medicijn]. dat doen we dan maar straks.
    johanna, mooi mooi dat je ons een kijkje laat doen in het boek, en het leuke van een foto op het blog is, je kunt goed inzoomen dus alles mooi dichtbij halen.
    dikke kus van deze kant.

  2. Mijn man roept zojuist “Miran, ik zit hier gewoon met kippenvel”! Omdat het voetbal avond is, dacht ik dat er vast een mooi doelpunt gemaakt moest zijn, maar daarentegen overhandigd hij me de i-pad! Ik zit niet met kippenvel …… maar met tranen in mijn ogen! Wat ben ik blij dat ik jou heb leren kennen! Echt geweldig dit!

  3. Pingback: Pakketje uit Nederland! | Johanna goes USA!

Schrijf een reactie...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s