Weerbericht uit State College

Een kort weerbericht uit State College van uw trouwe reporter.

Daar waar het begin afgelopen week nog een heerlijke 22 graden was, met een stralende zon, was dat genieten gauw over. Vrijdag duikelde de temperatuur binnen een uur tien graden om uiteindelijk rond het vriespunt te komen. Zaterdag natte-sneeuwde het, zondag sneeuwde het, en het vroor 3 graden. Van zondag op maandag zelfs 5 graden vorst.

Brrr…! Een extra deken op bed dus, en een warm vest aan… Warme pot thee, een heet bad, kachel aan, de seatheating in de auto weer aan…

Gelukkig wordt het dinsdag (morgen ja) alweer 18 graden. Het kan snel gaan in State College!

 

2 gedachtes over “Weerbericht uit State College

  1. Ohhh wat apart! Als de winter straks echt doorzet kan het vast nog wel eens behoorlijk koud gaan worden 😉 Hier kan de temperatuur op één dag gewoon 15 a 20 graden verschillen. In de ochtend en nacht gewoon echt koud (nog net boven het vriespunt) terwijl het overdag in de zon kan aanvoelen als 20 graden. Mijn ouders vonden het zulk raar weer dat ze helemaal niet meer wisten wat ze nu moesten aantrekken haha. Als er nu iemand uit NL bij jou op bezoek komt is dat ook wel een bijzonder kledingadvies 😛

    • Zulke dagen hebben wij ook inderdaad – ’s ochtends min 2, ’s middags twintig graden. Het devies hier is dan ook ‘dress in layers’. Ik grossier inmiddels ook in sjaals en vestjes…
      En dan heb ik het nog niet eens over de kantoortemperatuur in gebouwen (waaronder de business school): veel te koud in de winter en veel te koud in de zomer, waardoor je in de zomer een jasje AAN moet trekken als je naar binnen gaat, en je een jasje UIT doet als je naar buiten gaat!

Schrijf een reactie...

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s